Loading the player ...

Dyrevitser

Dyrevitser spiller ofte på det morsomste med mennesker. Her har vi samlet de morsomste dyrevitsene vi har funnet. Send gjerne inn dine egne dyrevitser dersom du har noen!

Side 1 av 14 >  >>


En blondine på ferie i Australia ønsket å kjøpe et par krokodillesko på et marked, men ble snurt da skoselgeren ikke gikk med på hennes forsøk for å prute ned prisen.

«Greit. Jeg drar og skaffer meg krokodillesko på egenhånd,» sier hun og drar avgårde.

På ettermiddagen da skoselgeren var på vei hjem fra markedet la han merke til den samme blondinen stående i myra til livet med en rifle i hånda. Selgeren kaster seg ut av bilen og løper mot blondinen idet han ser henne løfte rifla og skyte. Før han når blondinen ser han henne dra en død krokodille opp på land, der han også ser to andre døde krokodiller. Akkurat i det han når bort til henne og skal spørre henne om hva hun driver med, ruller blondinen krokodillen over på rygger og utbryter:

«Fillern! Denne er også barbeint!»
En bonde lå på sykehus meget ille skamfert. Det ble spurt om årsaken og han fortalte at de hadde bestemt seg for å kjøpe en vakthund til gården, kona og han. Kona dro til kennelen i byen og ble tilbudt en liten terrier.

"Det der er vel ikke noe vaktbikkje", sa kona.

"Joda, det er ei karatebikkje!" og så ga kenneleieren bikkja en kommando: "Karate den stolen". Og stolen ble til pinneved.

Da kona kom hjem, hånlo gubben godt og mente kona hadde kasta bort pengene på en ulldott.

"Det her er ei karatebikkje", sa kona.

"KARATE MEG BAK!", hånet gubben.
Side 1 av 14 > >>