Loading the player ...

Beste vitser

Her finner du resultatet fra et forskningsprosjekt som skulle kåre de beste vitsene i verden, og for de forskjellige landene som var med i undersøkelsen. Du finner verdens beste vits og de beste vitsene fra Amerika, England, Canada og Australia.

 

Side 1 av 3 >  >>


Da NASA først begynte å sende opp astronater, fant de fort ut at kulepenner ikke virket når det var null gravitet. For å bekjempe dette problemet, brukte forskere på NASA et tiår og 12 milliarder på å utvikle en penn som kan skrive i null gravitet, opp-ned, på nesten enhver overflate inklusivt glass, og i temperaturer fra kuldegrader til 300 grader.

Russerne brukte en blyant.
En mann og en venn spiller golf sammen en dag på den lokale golfbanen. En av mennene skal akkurat til å chippe ballen mot greenen når han ser en lang begravelsesprosesjon ved veien ved siden av golfbanen. Han stopper opp midt i bevegelsen, tar av seg luen, lukker øynene og senker hodet i respekt. Vennen hans utbryter: «Det er den mest omtenksomme og mest bevegende gesten jeg har sett noen gang. Du er virkelig en god mann.»

Mannen svarer: «Ja... vel… vi var jo gift i 35 år».

 
Side 1 av 3 > >>